Talerz owalny z trzciny cukrowej 32 cm
Opis
Wysoka jakość: Wyjątkowa odporność na wilgoć i temperaturę umożliwia stosowanie naczyń z trzciny cukrowej zarówno do dań zimnych jak i ciepłych. Odporne na wrzątek i olej o temperaturze 100°C do 30 min. Mają sztywną strukturę i neutralny wpływ na smak potraw, dlatego są idealną alternatywą zarówno dla naczyń plastikowych jak i tekturowych. Odpowiednie do stosowania w kuchenkach mikrofalowych i zamrażarkach. Posiadają odpowiednie certyfikaty dopuszczające je do kontaktu z żywnością.
Ekologiczne i biodegradowalne: Nasze naczynia jednorazowe zrobione są z materiałów roślinnych: czystej trzciny cukrowej, która ulega w ciągu 90 dni 100% biodegradacji. Bezpieczne i nietoksyczne, bez powłoki chemicznej, bez substancji alergicznych, nie zawierają żadnej plastikowej ani woskowej powłoki.
Szerokie zastosowanie: Naczynia ekologiczne nadają się do stosowania w barach i restauracjach, cateringu, zamówieniach na wynos, imprezach plenerowych, imprezach masowych, piknikach, biwakach, podczas grillowania. Estetyczny wygląd, niezawodność i szeroka gama produktów stanowi doskonałą alternatywę dla plastiku. Naczynia ekologiczne potwierdzą Twój przyjazny stosunek dla środowiska.
Gwarancja satysfakcji klienta: Jesteśmy bezpośrednim importerem opakowań dla gastronomii. Jeśli otrzymany produkt był uszkodzony lub niedoskonały lub nie jesteś w 100% zadowolony, skontaktuj się z nami, a my zaoferujemy najlepsze rozwiązanie.
- Długość: 32 cm
- Szerokość: 25,4 cm
- Wysokość: 2,3 cm
- Surowiec: trzcina cukrowa
- Ilość w opakowaniu jednostkowym: 50szt/op, 10op/karton, 500szt/karton
Naczynia wykonane z trzciny cukrowej są przyjazne dla środowiska i ulegają biodegradacji co jest potwierdzone certyfikatem biodegradowalności zgodnego z normą EN 13432:2000. Nasze naczynia posiadają certyfikaty dopuszczające je do kontaktu z żywnością. Jesteśmy bezpośrednim importerem opakowań dla gastronomii.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ela Białystok
Pomimo podłużnego kształtu talerz nie ugina się pod dużymi porcjami jedzenia, tektura ani papier nie są w stanie sie tak zachowywać. Świetne rozwiązanie dla knajp serujących ryby czy dania na wynos, kiedy Klient sam nakłada jedzenie wedle uznania.
Jerzy
Plastikowe ani papierowe talerze o tym kształcie i wymiarze nie umywają się do tych z trzciny. Sztywne, wytrzymałe, ładne. Klienci sami zwracają na to uwagę. Mogę polecić z czystym sumieniem.
Irmina Poznań
Świetne do dużych porcji, ładnie się eksponują. Bagassa jest bardziej trwała od papieru, nie nasiąka tak tłuszczem, nie ugina. Polecam