Menubox z trzciny cukrowej 23x23 cm, trójdzielny
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Wysoka jakość: Wyjątkowa odporność na wilgoć i temperaturę umożliwia stosowanie naczyń z trzciny cukrowej zarówno do dań zimnych jak i ciepłych. Odporne na wrzątek i olej o temperaturze 100°C do 30 min. Mają sztywną strukturę i neutralny wpływ na smak potraw, dlatego są idealną alternatywą zarówno dla naczyń plastikowych jak i tekturowych. Odpowiednie do stosowania w kuchenkach mikrofalowych i zamrażarkach. Posiadają odpowiednie certyfikaty dopuszczające je do kontaktu z żywnością.
Ekologiczne i biodegradowalne: Nasze opakowania jednorazowe zrobione są z materiałów roślinnych: czystej trzciny cukrowej, która ulega w ciągu 90 dni 100% biodegradacji. Bezpieczne i nietoksyczne, bez powłoki chemicznej, bez substancji alergicznych, nie zawierają żadnej plastikowej ani woskowej powłoki.
Szerokie zastosowanie: Opakowania ekologiczne nadają się do stosowania w barach i restauracjach, cateringu, zamówieniach na wynos, imprezach plenerowych, imprezach masowych, piknikach, biwakach, podczas grillowania. Estetyczny wygląd, niezawodność i szeroka gama produktów stanowi doskonałą alternatywę dla plastiku. Naczynia ekologiczne potwierdzą Twój przyjazny stosunek dla środowiska.
Gwarancja satysfakcji klienta: Jesteśmy bezpośrednim importerem opakowań dla gastronomii. Jeśli otrzymany produkt był uszkodzony lub niedoskonały lub nie jesteś w 100% zadowolony, skontaktuj się z nami, a my zaoferujemy najlepsze rozwiązanie.
- Kolor: biały
- Długość: 23,2 cm
- Szerokość: 23,2 cm
- Wysokość: 8 cm
- Surowiec: trzcina cukrowa
- Ilość w opakowaniu jednostkowym: 50szt/op, 4op/karton, 200szt/karton
Naczynia wykonane z trzciny cukrowej są przyjazne dla środowiska i ulegają biodegradacji co jest potwierdzone certyfikatem biodegradowalności zgodnego z normą EN 13432:2000. Nasze naczynia posiadają certyfikaty dopuszczające je do kontaktu z żywnością. Jesteśmy bezpośrednim importerem opakowań dla gastronomii.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Kamila
Do tej pory miałam opakowanie ze styropianu dzielone na 2 części. To była kwestia przyzwyczajenia. Dzięki fachowej podpowiedzi sprzedawcy przy ekologicznych opakowaniach zmieniłam rozwiązanie i teraz pakuję oddzielnie mięso+dodatek+surówkę. Zmaki się nie mieszają a box z trzciny cukrowej sprawdza się bardzo dobrze przy daniach, które są pakowane chłodniejsze. Klient może je też odgrzać w mikrofali (super opcja dla osób, które kupuja obiad do pracy). Do sztucznych opakowań już nie wrócę.
Marcin
Lekkie, ładne, może nie idealnie zastepują styropian, ale są najlepszym ekologicznym odpowiednikiem na rynku.